kup si OBLEČENÍ pro outdoor, DVD pro indoor

FILMY na DVD OSTATNÍ plastový obal - Hrané filmy na dvd

MALÉ RODINNÉ VRAŽDY dvd 4. DÍL 

Vaše cena:
Běžná cena:59,00 Kč
Ušetříte - sleva:1.69% / 1,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:
MALÉ RODINNÉ VRAŽDY dvd 4. DÍL

AGATHA CHRISTIE
MALÉ RODINNÉ VRAŽDY
4. DÍL
ČTYŘDÍLNÉ KRIMISÉRIE NATOČENÉ NA MOTIVY SLAVNÉHO ROMÁNU
VÁNOCE HERCULA POIROTA

Čtyřdílná francouzská krimi minisérie MALÉ RODINNÉ VRAŽDY, natočená podle jedné z nejznámnějších knih slavné Agathy Christie - Vánoce Hercula Poirota, vás zavede na rodinné setkání plné zášti, nenávisti a krve, do malebného zámku uprostřed půvabné francouzské krajiny . Zámecké zdi jsou však chladné jako srdce jeho majitele Simona Le Tescou. A ještě dřív, než se krutý a nelítostný zámecký pán začne "vypořádávat" se svými dětmi, ozve se z jeho pokoje zvířecí výkřik. Kdo je oběť a kdo je vrah? Policejního komisaře Larosiéra a jeho pomocníka, inspektora Lampiona, čeká hádanka se zcela nečekaným rozluštěním.

MALÉ RODINNÉ VRAŽDY 4. díl
Prudká hádka mezi bratry Edouardem a Victorem zapříčinila Edouardův pád z útesů. Rodinný puzzle, složený z tajemství jednotlivých členů, zbývá už jen složit a najít toho, kdo měl nejsilnější motiv k vraždě zámeckého pána. Edouardem otec pohrdal, Antoninovi odmítl půjčit peníze a s Victorem se nepohodli už dávno. Na veřejnosti Simon Le Tescou svého syna Eloiu zapřel a Inès se bála, že se její pravá identita prozradí. Každý měl důvod k vraždě. Do skládačky však chybí ještě jedno velké tajemství, mnohem záhadnější než všechna ostatní!

 

Režie: Edwin Baily
Hudba: Stéphane Moucha
Scénář: Anne Giafferi, Murielle Magellan
Hrají: Robert Hossein, Elsa Zylberstein, Bruno Todeschini, Antoine Duléry, Grégory Dérangére, Marius Colucci, Frédérique Bel

Obraz: 16:9
Zvuk: 2.0 česky francouzsky
Titulky: české
Délka: 90 minut

 

« zpět
designed by Panavis & Panadela | contents ©2024 kup si | powered by Online Shop Panavis v2.8 & Quick.Cart