kup si OBLEČENÍ pro outdoor, DVD pro indoor

ANIMOVANÉ DĚTSKÉ FILMY A VEČERNÍČKY NA DVD v papírové pošetce - Další animované a kreslené dětské seriály

Hurá za Kájou ! DVD 4 Kája uklízí 

Vaše cena:
Běžná cena:50,00 Kč
Ušetříte - sleva:10% / 5,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:
Hurá za Kájou ! DVD 4
dětský animovaný seriál
Hurá za Kájou !
DVD 4

Jmenuji se Kája a jsem čtyřletý klučina, kterého ze všeho nejvíc baví prozkoumávat okolní svět. Hned, jak se ráno probudím, vyskočím na nohy a vydám se na dobrodružný průzkum. V kuchyni už na mě čekají moji milovaní rodiče a sestřička Rosie, se kterou se skvěle hraje třeba na indiány. Někdy jí sice trochu zlobím, ale nakonec se vždycky udobříme. Sotva si sednu ke stolu, už mi vyskočí na klín kocour Gilbert. Trochu žárlí na moje oblíbené hračky - medvídka Edu a dinosaura Rexyho, ale když mu dám mlíčko, všechno se spraví. Snídaně už končí a já jdu poznávat svět, který je každý den úplně jiný. Když se ke mě připojíte, určitě nebudete litovat. Slibuju!

1. část - Řekněte sýr! (Say Cheese!), Kdo hledá, najde (Finders Keepers), Žába v kájově krku (E Frog in Caillou's Throat), Kája veliký (Caillou the Great)
2. část - Klauni (Clowning Around), Kája v knihovně (Reed All About It), Na den mámou (Mom For a Day), Kaja hraje baseball (Caillou Plays Baseball)
3. část - Komiksy (Comic Caper!), Hra na schovávanou (Hide and Seek), Kája a mraky (Caillou's Clouds), Kája uklízí (Caillou Cleans Up)

V českém znění: Eva Skalická, Valérie Zavadská, Antonín Navrátil, Tereza Chudobová, Eva Spoustová, Ladislav Županič, Julie Alexandridisová, Jiří Pondělíček ml., Marcela Bártová, Pavel Skalický

Obraz: barevný 4:3
Zvuk: český DD 2.0
Délka: 69 minut

 

« zpět
designed by Panavis & Panadela | contents ©2024 kup si | powered by Online Shop Panavis v2.8 & Quick.Cart